En massa svunnen tid och nu är jag åter.

Kan nu så vara att det händer grejer i mitt liv hela tiden som är ganska roliga. Kan också vara att min farfar vill läsa om mina idéer här uppe i cirkeln (polcirkeln). Så härmed tar jag återigen ett stadigt tag om min blogg och ger er läsare historien om mina upptåg och äventyr.
En liten snabbspolning tillbaka några månader tillbaka i tiden... 
God läsning.
 
 
Så det första som händer på svensk mark igen.. Träffar min familj igen. Så vi börjar med att hugga ner en stor granhäck.. 
 
Åter tillbaka i björkliden, Det stället som ligger mig mycket varmt om hjärtat.
under den fina delen av säsongen så jobbar jag halvtid på de flesta avdelningar i björkis. Det fanns mycket tid för snowboarden. 
Första tiden bodde jag i min husbil. Men Dimva har under en längre tid haft en knöl på låret som opererades bort och när hon ska gå runt med tratt tänker jag inte tvinga henne att bo på en liten yta som husbilen har. Så vi flyttade till mitt gamla rum i huset elvan.
 
på avslutningsmiddagen i Björkis var temat "uppklädd" där sopade jag hem priset, en one piece med norrlands guldmärket. Nice.
 
Skaffade lägenhet i Kiruna tillsammans med Anna och Nikita. och det är helt fantastiskt nu när det mesta är klart. det har varit mycket slipande, spacklande, borrande och målande i två månader. samtidigt som jag har jobbat åt LKAB. Än finns det saker kvar att göra men det tar sig i alla fall. 
Njuter av den fantastiska utsikten Kiruna har att erbjuda. detta är utikten jag har från mitt fönster.
 
sen är det lite smått ocg gott jag har sysslat med. Åkt wakeboard, sovit i husbilen, cyklat i fjällen, monterat en taklampa, åkt bräda, trampat svanbåt, vandrat i fjällen. för att nämna lite grann. 
  Så välkommen tillbaka för att läsa min blogg om mitt vanliga liv i ett vanligt lappland.
 

RSS 2.0