Tider som varit och ett startskott

I vanliga fall brukar ångesten smyga sig på som en depression när säsongen närmar sig sitt slut.
Men i år tar jag det hela med ro och ser till och med fram emot sommaren. 
Det finns olika anledningar till denna välbehagkänska.
 

Säsongen har varit bra: Mycket snö, mycket puder, heliskiing på toppendagen, vintertältat och turat, Dimva har hängt med på äventyr. Sovit på Låkkta, använt min skoter, Kört inkaleden på BlackBearOpen, skottat och kört Soldalenclassic, Träffat nya vänner, Umgåtts med gamla vänner. Massa solklara anledningar till att vara nöjd.

 

Ett glatt gäng med hudar och snöskor i Björkliden

Klicka för större bild

 

Säsongen är INTE slut!: Bara för att backarna stänger så finns det faktiskt snö kvar och en skillnad från de andra åren är att jag verkligen har funnit tjusningen och magin med att gå på topptur. Det handlar inte om att åka snowboard eller komma upp fortast, det handlar om så mycket mer! Att förstå naturen och berget. Att njuta av det vackra som du ser så mycket mer av på toppen av ett berg. Åka snowboard ner är en bonus. 

 

Jag, Wilsson, Joel, Lucy och Dimva på tur på Loussa

Klicka för större bild

 

Börjar se det fina med barmark: Ibland är det lättare utan ett vitt täcke på backen. man kan ju... Springa och.... så kan man göra massa annat som går att göra året runt. 
 
Hannahs 30 års kalas förra året. barmarksäsong!
Klicka för större bild
 
 
Frukost på bron i solstrålar: Jag fick ett eget hem förra hösten så det här är min och Dimvas första sommar i eget hem. Vi råkar bo på sommar/sol-sidan. Frukost ute i strålarna har blivit standard, energin från eldklotet går inte att ersätta. 
 
En solig vårdag på bron med Dimva och Smilla
Klicka för större bild
 
 
Bygga om husbilen:  Gör om gör rätt! Nu när jag har bott i bussen en del så upptäcker jag brister. Då är det bara att riva ut och börja om. 
 
Men den största anledningen till mitt sinnesro....
 
Uppladdningen och försäsongsträningen till nästa säsong: För den här sommaren är den sommaren!
Tillsammans med min snowboardtränare Joel så har vi satt upp mål för snowboardsäsongen 15/16. Allt börjar denna sommar! Fysträning, intervaller och flås är på schemat, allt för att få de bästa förutsättningarna tills snön börjar falla igen. 
  Men innan vintern är här igen så är det sommaren som gäller. Anmälan till Jägarmilen och Bamm är inte gjord än men jag är psykist inställd på detta. Det ska bli många plockade höjdmetrar, långa löpsträckor och fys med fokus på bål, rygg och ben. 
 
   För att uppfylla mina mål under vintern så behöver jag en morot och den bästa moroten är att ha delmål. Så nästa är ska jag börja tävla. För det är något speciellt när jag står på startlinjen och vet att alla tittar på mig. Det ger mig en kick som gör att jag hamnar i en peppande sinnesstämning, som i sin tur gör att jag bara kör! 
Ett steg för att locka fram glädjen och det bästa i mig. För jag har ändå alltid varit en tävlingsmänniska. 
 
Listan med mål för snowboardsäsongen 15/16

360 i bigjump
Lära mig raila
få fin grab- och tweakteknik
Åka med bestämdhet
Fakie lika bra som vanligt
 
 
 
 
Här är skissen på mål och delmål. 
Klicka för större bild
 

Följ Skrattmuskler på facebook och ta del av min resa i glöd och blod. 

Skrattmuskler i abiskoalperna

Ofta är livet härligt men vissa dagar är det lite extra grymt. Som dagar då det är heliboarding. I slutet av mars var jag och testade flygvingarna och hamnade på åtta olika toppar under strålande sol och nyfallet puder. Det var en dag då jag tränade mina skrattmuskler.
 
 
Jag som gör ett försök till att stå på händer efter ett åk från toppen i bild, abiskoalperna.
 
Här bjuder jag på ett av åtta åk jag gjorde denna dag. De flesta av åken så var mitt spår som en rak etta, det är kul när det går fort! Men här får ni se några riktigt mysiga pudersvängar. Filmare är Gustav.
 
 
klicka här --> heliåket
 
 

SkrattMuskler ska användas

 För sex år sedan fann jag kärleken till norra lapplands magiska fjäll, till mentaliteten och till det vita guldet. Det tog några år för mig att inse att jag hade hittat hem!
 
Men en rastlös själ i ett tryggt hem bäddar för ett sug efter utmanningar och äventyr. Tillsammans med en klick genusmedvetenhet Kunde det inte undgå mig att analysera den hobbyn jag älskar mest av allt, Åka Snowboard!
Det finns ett pepp från tjejer till tjejer bara en tjej kan ge.
Men det kan vara svårt att finna detta pepp då sällan tjejer syns särskillt mycket. 
 
Genom SkrattMuskler Vill jag peppa andra att finna glädjen på berget, i motorhuven, kring elden. Tillsammans med vänner bjuder jag upp till garv. 
 
Som en kick off så bjuder jag på falsk sång och mycket skrattmuskler. 
 
 https://youtu.be/U_AdfbR5PhE

RSS 2.0