Sabinas killar

Hallå alla Sabinas bloggläsare. Nu är det Sara som skriver eftersom Sabina inte berättar allt som händer på denna resa. 

 

Läget är såhär: Sabina behöver få ligga! 

 

Det är den slutsatsen jag kan dra av Sabinas all överskottsenergi som resulterar i diverse springturer och skrattattacker. På något vis har allt killsnack med mig och vår surfinstruktör om diverse "guapos" a.k.a. snygga killar, totalt återuppväckt Binas intresse för killar. 

 

Det började med en servitör som Bina försökte prata spanska med. Han frågade om Sabina hade rökt marijuana eftersom hon var så glad hela tiden. När vi gick därifrån frågade Sabina en annan servitör (50+) om hur många gånger man pussar på kinden i detta land. Han var inte dummare än att visa Bina att man pussar en gång på vänster kind, en gång på höger och en gång på munnen. 

 

När vi gick därifrån tänkte vi att vi skulle ta ännu en öl på det stället som våran liftare från italien (refererad som "muy guapo", se tidigare inlägg) jobbade. Även här blev det pussar på kinderna och som tur var så gjorde Bina inte som hon blivit visad tidigare under kvällen, utan pussade han endast en gång på vardera kind. Under resten av kvällen satt Bina och stirrade drömskt på den blonda snowboardåkaren / kitesurfaren från italien. 

 

Andra män försökte även bjuda Sabina på mer öl så som en medelålders man och en ca 19 år gammal tysk. 

 

Allt detta har resulterat i att Sabina vill bara resa med tjejer i framtiden då hon får så mycket uppmärksamhet från killar. 

 

Imorrn får det bli en riktig utekväll och vem vet? Jag kanske kapar hennes blogg då också…. 

 

 
 

Kommentarer
Postat av: Pippi

Haha
För guds skull se till så Sabina blir rekorderligt Vält! ;-)

2013-11-30 @ 09:51:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0